Hur du stärker din identitet!

5 sätt att leva mer som den du är innerst inneDet finns dagar och så finns det dagar och stunder ögonblick till och med då du känner en enorm kraft, tillfredsställelse och välmående, underbar känsla verkligen! Och så plötsligt är det bara förbi och du undrar vad hände hur kunde jag uppträda såå himla bra nyss men nu är allt som bortblåst?


Det här scenariot är det som oftast benämns som FLOW att vi har flyt och allt funkar utan att vi riktigt vet hur.

Och så frågar du dig själv hur kan jag bli bättre, vad gör mig unik, hur kan jag skapa ett starkt avtryck osv, frågorna i ditt huvud haglar och med fokus på bättre mer, snyggare, ännu mer framgång, nästa prestation… puh!


När du faktiskt har allt inom dig och ingenting behöver adderas eller komma utifrån, utan vad du ska göra är att bli bra på att bli medveten och locka fram dina inneboende resurser för att på så sätt också stärka din identitet.

När mina kunder kommer till mig handlar det mycket om att stärka sin identitet sitt personliga varumärke och sin mentala kapacitet. Allt det här som kan tyckas var en självklarhet och visst är det, men inte lika lätt att göra själv alltid. Det kräver engagemang, disciplin, total närvara, intresse och en stor portion nyfikenhet.


Börja med dessa 5 områden för att på riktigt öka din medvetenhet om dig själv och hur du vill dyka upp i världen:

1. Tydlig Riktning, påminn dig varje morgon om vart du är på väg

2. Ritualer, som stödjer din riktning, bygg in goda vanor i vardagen

3. Expandera, gå utanför din komfortabla zon, våga göra annorlunda

4. Ta kommando över dina actions, gå i handling, ta myrsteg…. Ett i taget

5. Utvärdera, reflektera vad som fungerar / inte fungerade under vägen och ”tweaka”


För vet du, när du är sådär

magisk som bara du kan vara, så är det inte en tillfällighet, utan det är din genialitet som spirar. DET ÄR DU, för om det inte var det hade du inte kunnat agera på ett briljant sätt - det kom inifrån!

Så nu är det bara att sätta igång och vara nyfiken på vart ditt geni bäst ger sig till känna

Jag vet vad det är för mig…


Please, Dela med dig var ditt inneboende geni bäst visar sig!


Stay Great🌟

Malin

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

MAY 14, 2020 Hi everyone!Thank heavens for spring and thank heavens for nicer weather and the fact that all of you have gotten so creative when it comes to doing our regular things within the new coro